Промяната ни донесе 15 млрд. дупка в бюджета, разединен народ,

...
 Промяната ни донесе 15 млрд. дупка в бюджета, разединен народ,
Коментари Харесай

Борисов: Промяната ни донесе 15 млрд. дупка в бюджета, разединен народ, липсваща политическа класа

 izbori_2023_v1_014

 

" Промяната " ни донесе 15 милиарда дупка в бюджета, разлъчен народ, изчезнала политическа класа.

 

Политическа партия са нагли. Искат да ги подкрепим. Искат да ръководят, а ги видяхме какво могат. 

 

Излизат и споделят - ние вдигнахме пенсиите. Какви пенсии, инфлацията ги изяде. Веригите ни грабят всеки ден, страната е разграден двор.

Вече не е нужно да е устойчиво правителствто, най-малко да е постоянно.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик, където продължава предизборната му обиколка. В залата имаше повече от 600 индивида.

 

Истински съм тъжен, тъй като след 2-ри април първият въпрос, който ще се сложи е отново за оковръстното (на Пазарджик). Две години този неприятен сън не се оправя единствено като си измиеш очите. Министерството на финансите би трябвало да покаже големите дупки, които зеят в бюджета, стартира изявлението си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Сигурно сте пристигнали да чуете нещо оптимистично, тъй като в магазините не сте видели, обърна се към множеството Борисов.

Той се спря на цените на горивата и уточни, че от бедните българи за всеки литър гориво е взиман по 1 лев и парите са изтичали в Русия.

 

Какъв Шенген, всеки ден ловят мигранти, мина на друга тематика някогашният министър председател.

 

Войната оказва помощ ужасно на България, колкото и да е цинично, сподели той, оборвайки тезата на Политическа партия, че войната е главната причина за инфлацията. Ние печелим от износа на ток и на оръжие, уточни той.

 

Борисов обърна внимание, че то всеки ден е в някой град, до момента в който Кирил Петков кара ски и Политическа партия не вършат акция.

 

Над 15 милиарда отива дупката в бюджета. Разудинен народ, мразещи се хора, никаква политическа класа, бе неговият извод.

 

Вие разбирате ли какъв брой са нагли тези хора? Искат да ги подкрепим. Искат да ръководят, а ги видяхме какво могат. Политическа партия са нагли - не идват.

Вече не е нужно да е устойчиво правителствто, най-малко да е постоянно, продължи Борисов.

 

И ние като политическа класа не мислим дали ще оцелеем. Аз имам право - три пъти съм бил министър председател, уточни Бойко Борисов.

 

Те били младите? Младите са при нас! Наско Атанасов - млад?! Излизат и споделят - ние вдигнахме пенсиите. Какви пенсии, инфлацията ги изяде, продължи да се възмущава Борисов.

 

Бях във Враца, Монтана, Плевен, няма пътища, няма вложения, няма държавна политика, описа той.

 

Много е тежко и разгадавам вие да ни изкарате, с цел да поемем ангажимент. Никой не знае като нас по какъв начин действа страната. В момента всички колелца са или спрели, или уплашени и няколко медии, които от заран до вечер намилат едно и също - инфлацията била от войната. А че отишли и купили безценен газ, че газът е 100 лева, а ние харчим по 300 за газ... И вие сте отговорни за това. Но тъжното е, че и вие ходите по магазините. Не се ли впечатлявате, че никой с изключение на нас не прави акция, попита реторично Борисов.

 

Все някой ще се изправи и ще пита тези момчета от Политическа партия за какво всичко е наше - млякото, олиото, служащите... а всичко е скъпо, за каква война става въпрос, няма такова нещо, отсече той.

 

Грешен ъгъл, лек ден, сбогом, довиждане - това сте вие, по този начин задавате въпроси на Политическа партия и Кирил Петков, съобщи експремиерът.

 

Родопите би трябвало да ги държим като зеницата на окото си и бюджет да има за Северозапада, това би трябвало да държим. Сутринта ми вършат диспути за Еврозоната. Абе, сладкиши, в деня, в който ви вкарах в чакалнята на Еврозоната, те ми излязоха на митинг. Сега щяхме да сме към този момент там, напомни Борисов.

 

И призна: Може да сме били неверни, само че сме си правили работите.

А тук караш толкоз време около стадиони и игрища, преди този момент магарета пасяха там, приключи речта си пред стотици пазарджиклии Борисов.

 

Близо 600 индивида се събраха в зала " Маестро Атанасов " за предизборното мероприятие на партия ГЕРБ. Те бяха подготвили и огромен афиш: " Бойко, Пазарджик те обича ".

 

Листата на ГЕРБ/СДС в региона е предвождана от някогашният външен министър Екатерина Захариева.

 

Хората, когато чуят Промяна, знаят, че е за неприятно. Тия момчета направиха по този начин, че да те е позор да си приключил Харвард.

Това сподели пред събралото се голям брой кметът на Пазарджик Тодор Попов.

 

Едни младежи, които са носили папки от съда да адвокатската фирма желаят да ръководят - но те нямат експертизата. Ама ъгълът им бил неверен, но не знам какво. В политиката, спорта и в любовта са резултативни действия, с тях постигаш резултат. Две години страната няма бюджет, към този момент свикнахме. Ние няма да имаме бюджет и до края на годината, възмути се Попов.

 

Аз в случай че управлявах по този начин, щяха два пъти да ме обесят пред общината, отсече той.

 

Искаха да ме изкарат наркоман и алкохолик, само че аз 10 години съм бил юрист - не на мен тия. После ми пристигнаха данъчни и институции и ми желаеха 10 документа, 9 от които са на страницата на общината, и това са години наред, оплака се Попов.

 

Той посочи, че множеството от хората в листата на ГЕРБ са локални и имат нужната експертиза. " Познават ни проблемите, знаят си района. Иначе пристигнали от не знам си къде си. Те не могат да кажат половината общини в региона, а проблемите ще ни вземат решение ", нападна той другите партии.

 

Аз и Бойко го познавам, и Делян го познавам. Приятели са ми, да се отхвърлям от приятелите си, ли?, попита риторично кметът.

 

Важно е кой пръв раздава картите. Трябва да се взимат верните решения, тъй като след няколко пъти неправилни решенвия - отиваш в батака незабавно. Затова ще подкрепим нашите другари и тези политики, които считаме за значими - и за нашия район, и за страната. И най-после, в случай че всичко е тъкмо - една спортна зала ни би трябвало, сподели в умозаключение кметът Тодор Попов. 

 

Уважение би трябвало да има, за доверието на хората би трябвало да се работи всеки ден, съобщи кметът на Пазарджик Тодор Попов.

 

Дай, Боже, да има държавно управление, тъй като доста ни би трябвало, приключи кметът.

 

На трибуната излезе водачът на листата на ГЕРБ/СДС за региона Екатерина Захариева с думите:

" Промяната " не пристигнаха в България да създадат нещо. С това, че са се върнали в България те отблъскват хората, тъй като ние не сме си тръгвали.

 

Време е да се върнем, с цел да може България още веднъж да бъде фактор, да спрем този безразсъден растеж на цените. От две години е цялостно безвремие. Когато няма страна, всеки прави каквото си желае. Очакваме на 2 април да бъдем първи с доста и още веднъж да създадем всичко допустимо да формираме държавно управление. да сложим България още веднъж на картата, сподели още някогашният външен министър.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР